Nuc

Cireș altoit

27 lei / 20 lei

Cireș Soi BIGARREAU BURLAT

Pomul este de vigoare mijlocie, cu coroana largă globuloasă fructificând predominant pe buchete de Mai. Fructul este mare, de 6-7gr, de culoare roșu închis, formă sferică, cu pulpa pietroasă și gust dulce acidulat. Sâmburele este de mărime mijlocie si neaderent la pulpă. Polenizatori: Germersdorf. Perioada de maturare: 10 – 20 mai.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Cireș Soi GERMERSDORF

Pom de vigoare mare, cu coroană largă, ușor pletoasă, rezistent la ger și secetă, cu productivitate mare. Fructele sunt mari, cu partea dorsală bombată, de culoare roșu închis. Pulpa este pietroasă, suculentă, gust dulce, neaderentă la sâmbure. Perioada de coacere: 10-15 iunie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Cireș Soi REGINA

Pom de vigoare mijlocie, cu coroana larga, rezistent la ger si seceta, cu productivitate mare. Fructele sunt mari spre foarte mari (8-9 g), sferice cu partea dorsala bombata de culoare roșu, pulpa este pietroasa, suculenta, gust dulce, neaderenta la sâmbure. Se recoltează la sfârșitul lunii IUNIE.

Sună pentru a comanda
https://www.traditionrolex.com/9
27 lei / 20 lei

Cireș Soi VAN

Cireș cu fructe cu sâmburi mici. Fructele sunt de dimensiune mijlocie spre mare (4 – 7 g), iar forma lor este sferică-turtită. Coaja are culoare roșu-bordo închis. Pulpa este pietroasă, suculentă, având un gust dulce-acrișor. Pentru consum proaspăt, cât și pentru consum prelucrat. Formează o coroană piramidală, aerisita, cu ramuri erecte. Nu este predispus nici la îndesire, nici la elagare. Rezistă bine la gerurile de peste iarnă.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Cireș Soi STELLA

Pomul este viguros si formează o coroana larga, ramificata, bine garnisita cu ramuri de rod. Este primul soi de cireș auto fertil, bun polenizator pentru toate celelalte soiuri. Este foarte productiv cu fructe de calitate superioara, fiind si rezistent la ger. Fructul este mare (8 – 9 g), de forma cordiforma, de culoare roșie strălucitoare. Pulpa semi pietroasa cu gust dulce, acidulat.

Sună pentru a comanda

PepinieraComancaOlt.com © 2012 - 2022 Toate drepturile rezervate.