Nuc

Măr altoit

27 lei / 20 lei

Măr Soi STARKINSON

Pomul este de vigoare mică, fructifică pe ramuri scurte și are tendința de supraîncărcare. Mărimea fructului este foarte mare (250-300gr). Fructul este de culoare roșu-violaceu. Forma fructului este conică, cu 5 coaste, cu tendința spre forma botului de iepure (de unde și denumirea populară). Fructul este dulce, lipsit de aciditate, cu aromă intensă de pepene galben. Pulpa este de culoare alb-verzui, consistentă, fină și granulată. Perioada de coacere: 10-20 octombrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi GOLDEN REZISTENT

Pomul este de vigoare mijlocie, rezistent la boli, productiv și de calitate superioară. Fructele se păstrează foarte bine până în luna februarie. Acestea sunt mari, sfero-conice, costate, de culoare galbenă, cu puncte ruginii, mari și rare. Pulpa este gălbuie, crocantă, suculentă, pronunțat dulce, slab acidulată, cu aromă plăcută. Perioada de coacere: 20-30 octombrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi JONAGOLD

Soi de vigoare medie, ce rodește abundent și constant. Fructele sunt mari, de peste 225gr, de formă ovosferică, discret costat, de culoare galben-verzui, pulverizate cu roșu intens. Gustul este perfect echilibrat, dulce și fin acidulat, cu o aromă plăcută. Fructele pot fi păstrate circa 4-5 luni de la recoltare. Perioada de coacere: 25 septembrie - 5 octombrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi ARIWA

Pom de vigoare medie, formează o coroană mare. Acest soi are rezistență mare la boli. Pulpa fructului este de culoare roșie-portocalie. Fructul este de dimensiuni medii, suculent, de culoare alb-gălbuie. Perioada de coacere: sfârșitul lunii septembrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi ROMUS 3 (de vară)

Pom de vigoare mijlocie, formează o coroană globuloasă. Acest soi are rezistență genetică la rapăn și făinare. Fructul cântărește aprox.120-150gr, cu formă sfero-conică alungită, de culoare roșie aprinsă pe 2/3 din suprafață. Fructifică abundent an de an intrând pe rod la 2 ani de la plantare. Producție pe pom 40-60kg. Perioada de coacere: 10-20 iulie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi PINOVA

Este un soi modern, originar din Germania, foarte rezistent. Provine din încrucișarea soiului Golden Delicious cu Clivia. Fructele sunt medii(150-180gr.), ovosferice. Pielița prezintă o culoare de fond galben-portocalie, acoperită cu roșu-corai. Pulpa este crocantă, albă-gălbuie, dulce-aromată, echilibrată. Fructele se pot păstra până în luna martie. Perioada de coacere: 15-30 octombrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi FLORINA

Soi de vigoare mare, rezistent la rapăn. Fructele au un aspect foarte atrăgător, de mărime variabilă (200-250gr), sferic, turtite. Culoarea fructelor este roșie-deschisă, cu puncte albicioase, ca niște pistrui, pe toată suprafața. De asemenea este acoperit cu o pruină care îi dă o eleganță deosebită. Pulpa este suculentă, dulce, foarte aromată, cu o textură crocantă, aparte. Fructele se pot păstra până în luna februarie. Perioada de coacere: 20-30 octombrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi GOLDEN SPUR

Pomul este de vigoare mare, sensibil la boli, dar productiv și de calitate superioară. Intră repede pe rod încă din anul II de la plantare, iar la maturitate ating 2 - 2,5 m înălțime. Fructele se păstrează foarte bine dacă sunt recoltate corespunzător; acestea sunt mari, sfero-conice, costate, de culoare galbenă cu puncte ruginii mari și rare. Pulpa este gălbuie, crocantă, suculentă, pronunțat dulce, slab acidulată, cu aromă plăcută. Perioada de recoltare: a doua jumătate a lunii septembrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi GLOSTER

Soi de mere cu pulpa ferma, crocanta, dulce, coaja de un rosu intens si forma ușor conica, Gloster este o varietate de origine germana, foarte populara printre cunoscători si de departe unul dintre cele mai bune mere pentru gustare, rețete de desert sau, de ce nu, suc si cidru. Perioada de recoltare: începutul lunii octombrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi IDARED

Soi de origine italiană, mărul Idared este un pom de vigoare mijlocie, cu fructe sferic turtite, destul de asimetrice, prezintă fructe cu pielita roșie, cu gust și aromă extraordinare; Fructele pot fi păstrate circa 4-5 luni de la recoltare. Perioada de coacere: 25 septembrie-5 octombrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Măr Soi IONATAN

Pomul este de vigoare mijlocie, rodește pe ramuri lungi, este un soi relativ sensibil la boli, mai ales la făinarea mărului. Fructul este mijlociu spre mare (140-150gr); pielița este subțire, roșie-vie, de obicei fără dungi, pulpa este alb-gălbuie, suculentă, dulce prezintă o aromă foarte intensă, cu totul caracteristică, fiind de calitate superioară pentru masă. Perioada de recoltare: după 25 Septembrie.

Sună pentru a comanda

PepinieraComancaOlt.com © 2012 - 2022 Toate drepturile rezervate.