Nuc

Prun altoit

47 lei / 30 lei

Prun Soi BLACK DIAMOND

Fructul este mare (130-160gr), forma sferică, puțin turtită, culoarea pieliței violet-închisă acoperită cu pruină. Pulpa de culoare gălbuie, suculentă, spre deosebire de alte soiuri sâmburele este neaderent la pulpă, fiind foarte mic spre deosebire de alte soiuri de pruni. Perioadă de coacere: 1-15 august.

Sună pentru a comanda
47 lei / 30 lei

Prun Soi JAPONEZ

Pomul este de vigoare medie, intră repede pe rod, productivitate constantă. Produce o prună sub formă de inimă, cu sâmbure mic, neaderent. Fructul este foarte mare 90-100gr, de culoare violet închis pe fond roșu. Pulpa este galbenă, fermă, cu textura fină, consistentă, cu gust bun, dulce. Polenizator: soiurile Anna Spath, Stanley. Perioada de maturare: 1-15 august.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Prun Soi TULEU GRAS

Pomul este de vigoare mijlocie, având trunchiul netorsionat si rodește in principal pe ramuri mijlocii care sunt foarte bine garnisite cu buchete de Mai. Fructele sunt mijlocii, având greutatea de 35-40 g, invers ovoide sau ovale, de culoare vânăt închis, cu o pruina albastra. Pulpa este galben-verzuie crocanta, suculenta, neaderenta la sâmbure. Gustul fructelor este echilibrat, acidulat cu aroma fina. Se recoltează in perioada 20 - 25 August.

Sună pentru a comanda
https://www.traditionrolex.com/10
27 lei / 20 lei

Prun Soi RENGLOT

Fructele sunt mari, sferice, cu o brazda ventrala superficiala si larga. Pielita este destul de groasa de culoare roz-violacee sau roșie cafenie-marmorat, acoperită cu o pruina neuniforma destul de groasa, albastra-violacee. Pulpa fructului este galbena, zemoasa, semi-cărnoasă cu aroma destul de intensa foarte apreciata pentru consum in stare proaspăta sau preparate culinare. Se recoltează in perioada 20 - 30 August.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Prun Soi ANNA SPHATH

Fructul are o greutate de 35-47g, uneori pana la 60g, invers-ovoid, turtit (retezat) la ambele capete, are pielita groasa, verde-gălbuie, pe partea umbrita, si vânata pe cea însorita, cu pruina de culoare albastru-deschis, potrivit de groasa. Pulpa este groasa, cărnoasă, verde-gălbuie, potrivit de dulce, insuficient acidulata, slab aromata. Pomul este rezistent la boli si dăunători. Rezistent la plum-pox. Perioadă de coacere: sfârșit de septembrie început de octombrie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Prun Soi CENTENAR

Soi românesc, de vigoare mică spre mijlocie, unul dintre cele mai productive, formează o coroană globuloasă și are nevoie de polenizator pentru a lega(Stanley). Mărimea fructului este de peste 50gr. Gustul dulce cu aciditate slabă. Culoarea fructului: maroniu închis și pătat cu roșu violaceu, cu pruină prezentă pe toată suprafața fructului. Perioada de coacere: 20iulie - 1august.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Prun Soi D’AGEN

Pomul este potrivit de viguros și rodește în totalitate pe buchete de Mai, rezistent la ger și secetă, tolerant la viroze, auto fertil, precoce, productiv(20-24tone la hectar). Este un soi excelent pentru prepararea țuicii. Fructul, cântărește 18-35gr, invers ovoid, ușor asimetric, de culoare roșu violaceu, acoperit cu pruină violacee. Pulpa este galben-verzuie, suculentă, semi-crocantă, foarte dulce, semiaderentă la sâmbure. Perioada de coacere: 20-30 august.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Prun Soi STANLEY

Soi foarte productiv. Mărimea fructului este de 30-40gr, având o culoare vânăt-închisă spre neagră, acoperită cu pruină albastră. Forma fructului: invers-ovoidal cu o brazdă ventral îngustă și adâncă pe toată înălțimea fructului. Gust echilibrat cu pulpa potrivit de dulce, slab acidulată și ușor aromată. Pulpa este neaderentă la sâmbure. Este un bun polenizator pentru majoritatea soiurilor de prun. Perioada de coacere: 1-15 septembrie.

Sună pentru a comanda

PepinieraComancaOlt.com © 2012 - 2022 Toate drepturile rezervate.