Nuc

Pomi columnari altoiți

47 lei / 30 lei

Măr COLUMNAR

Pomul crește subțire, fără ramificații sau dacă acestea se produc sunt foarte scurte. Este rezistent la îngheț și secetă. Mărimea fructului este de 150-170gr. Culoarea fructului este verde în partea umbroasă și roșie în partea însorită. Forma fructului este sferică. Gustul este dulce, ușor acidulat, intens aromat. Pulpa este albă, crocantă, suculentă, fină. Perioada de coacere: 1-15 septembrie.

Sună pentru a comanda
47 lei / 30 lei

Păr COLUMNAR

Pom viguros, nu foarte înalt în comparație cu un păr normal, compatibil cu gutuiul, foarte productiv. Fructul este mare (180-400gr), alungit, asimetric. Epiderma este galben-verzuie la maturitate. Pulpa este alb-gălbuie, densă, slab parfumată și potrivit de dulce. Fructele se pot păstra 4-5 luni. Perioada de recoltare: 1-15 octombrie.

Sună pentru a comanda
47 lei / 30 lei

Prun COLUMNAR

Este un soi de talie mică-mijlocie care poate ajunge până la 5m înălțime și are coroana până la 80cm în diametru. Fructele au pulpa suculentă și cărnoasă. Este un soi cu fructe dulci, perfecte pentru compoturi și gemuri. Prunul columnar este un soi auto-fertil. Perioada de recoltare: 20-30 august.

Sună pentru a comanda

https://www.traditionrolex.com/7

47 lei / 30 lei

Prun COLUMNAR BLACK STAR

Fructele sunt mari 70 - 100 gr, sferice, puțin turtite. Pulpa este crocanta, de culoare roșie, tare si suculenta. Ca si culoare, la maturitate fructele sunt aproape negre. Sâmburele este foarte mic si aderent la pulpa. Fructele sunt foarte rezistente la transport si la păstrare. Perioada de recoltare: August.

Sună pentru a comanda
43 lei / 30 lei

Nectarin COLUMNAR PITIC

Înălțime maxima de 1.5 -2 m, auto polenizator. Ideal pentru grădini mici sau terase si balcoane. Ramurile sunt scurte - mijlocii, sunt îmbrăcate in frunze verzi ce dau un aspect decorativ spectaculos. Produce fructe cu o pielita subțire, moale, pulpa auriu-gălbuie si o aroma deosebita. Perioada de recoltare August.

Sună pentru a comanda

PepinieraComancaOlt.com © 2012 - 2022 Toate drepturile rezervate.