Nuc

Piersic altoit

27 lei / 20 lei

Piersic Soi REDHAVEN

Este un soi cu creștere rapidă, rezistent în zone și condiții în care alte soiuri de piersici nu au nicio șansă. Se numără printre soiurile cele mai rezistente la bolile și dăunătorii specifici piersicului. Intră pe rod în al doilea an de la plantare. Pulpa se desprinde foarte ușor de pe sâmbure. Fructul este suculent, savuros și se coace în perioada: 15-30 iulie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Piersic Soi CARDINAL

Soi semi viguros, foarte răspândit, cu fructe mari(140gr), sferice, cu pieliță groasă, galben-aurie pe partea umbrită și cu roșu-carmin pe partea însorită. Produce abundent și este rezistent la făinare, fiind de asemenea rezistent și la afide. Pulpa fructului este galbenă, cu fine infiltrații roșii sub pieliță, aromată, foarte gustoasă dezlipindu-se cu ușurință de pe sâmbure. Recoltarea se face in perioada: 1-15 iulie.

Sună pentru a comanda
27 lei / 20 lei

Piersic Soi FILIP

Pomul este viguros, rodește pe ramuri mixte, este rezistent la ger și are o mare capacitate de regenerare. Este un soi auto-fertil și nu are nevoie de polenizatori. Fructul este (55-65gr) foarte aplatizat, culoarea de fond este galben-verzuie, iar cea acoperitoare este roșu-închis, repartizată în plăci foarte atractiv, pulpa este albă fără infiltrații de roșu, fină, aromată cu 12-14% substanță uscată, sâmburele este foarte mic și aplatizat. Perioadă de maturare: 20-30 iulie.

Sună pentru a comanda

PepinieraComancaOlt.com © 2012 - 2022 Toate drepturile rezervate.